Меню

Избрани новини

Пикантерии

Като Берлускони! Карбовски организирал „бунга-бунга“ партита за Румен Радев

Десислава Радева заминала при сина си в САЩ обидена след като разбрала за случващото се зад гърба й

 

 

Скандалът със странната връзка между Румен Радев и Мартин Карбовски е на път да достигне неочаквани измерения.

 

Това коментират столични силиконки и плеймейтки, запознати с най-интимната страна от живота на популярни родни ВИП персони.

 

Най-горещата версия касае именно Радев и отношенията му с Карбовски, за които вчера проговори дизайнерката Миглена Каканашева, а после и Нора Недкова.

 

Става дума за разкритието, че водещият се хвалел, че прибира пари от президента, за да плюе Бойко Борисов.

 

Плеймейтки обаче коментират, че въпросната комуникация не касае само медийно обслужване, а и друг вид услуги.

 

"Помните ли разкритията за сексуалните игри на бившия министър-председател на Италия Силвио Берлускони, известни като „бунга-бунга“ партита в дома му? Има момичета, които с дни могат да разказват пикантни истории за Радев.


Традиционно събитията започвали културно с вечеря, но после се развихряли филмови сцени с едни от най-известните в страната топ красавици. Танцьорки, манекенки, силиконови мадами и момичета от кориците били водени от личния ентъртейнър на Румен Радев - Мартин Карбовски, който дори участвал в „бунга-бунга“ партита", гласи разказът на момиче, което се движи в средите им, пише ПИК.

 

Мистерия остава дали слуховете за голям семеен скандал в държавната резиденция в Бояна може да се дължат именно на това. Според информацията първата дама отпътувала миналата пролет в САЩ при сина си от депутата Георги Свиленски, където останала няколко месеца, именно след като научила за въпросните партита. 

 

Дали пък някоя мадама в „бунга-бунга“ веселбите не се е застраховала с видео материал? / Източник ПИК

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

Пламен Славов Пореден А Ла Севдъ Пи Ар ход да се удържи мандата до край. Наакана-шева е популярна с имиджа си "Олустус та лепфта" и неспособността си да мисли сама...и всичко което каже звучи като откъс от филма "От глупав, по-глупав", така че надали е било трудно за сирийския ПиАр на Тиквуний Първи да я купи срещу дребни... А "ПИГ ????" само това чакат, за да активират "ГЕР(П)" отбраната, за всички е известно, че НиДялКу ???? е използван като компроматно оръжие на корупцията на Поцинкованите кофи, в онова нещо, наречено "(уж) парламент"...
09.11.2020 12:04 / Отговор
Розалина Е , сега си имаме нищото на дундуков и шоуто от комунистическата олигархия , която му приглася,с безкрайно желание да елиминират единственият,който още им държи сметка... Гешев
07.09.2021 13:22

Добави коментар


Попитай Елза