Меню

Избрани новини

Риалити

Ето го новия Кулагин в предстоящия "Биг Брадър"!

Тодореско ще плете интригите в Къщата наесен

 

Ексцентричният говорител на Софи Маринова е избран за участие в предстоящия сезон на „Биг Брадър“.

Лично Тодореско, когото ромската перла причислява като своя рода без да имат родствена връзка, се е похвалил пред свои за тази си изява.

Още преди месеци, когато стана ясно, че се провеждат кастинги за Големия брат се заговори, че предстоящият му сезон ще бъде доста по-различен от обичайните досега и ще се залага предимно на така актуалните в момента инфлуенсъри и влогъри. Форматът обаче няма да се води „ВИП“, защото въпросните образи, не са толкова популярни за по-зрелите зрители.

Неделчев, който не крие хомосексуалността си, определено ще бъде натоварен с очакванията да плете интриги и да вдига скандали по подобие на Валлентин Кулагин в Къщата.

Зад гърба си той има два неуспешни брака с англичани, а най-сериозната му житейска битка е тази с рака. След химиотерапии и радиотерапии в една от най-добрите клиники в Лондон, днес Тодореско е видимо добре, но тежката му съдба със сигурност би трогнала дори и най-коравите хейтъри.

За него също се говори, че има проблеми с алкохола и самоконтрола. Неведнъж е подавал невярна информация за Софи и семейството й на журналисти с цел да прикрие неприятни ситуации от тяхното житие и битие.

„Софи е човекът, който ми даде крила да се боря с тази коварна болест. Преминах през няколко химиотерапии, оплешивях, загубих слуха на едното си ухо, бях скелет и се чувствах парцал“, сподели наскоро през какво е минал пиарът.

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза