Меню

Избрани новини

Пикантерии

Интригата между Кулагин и Тони Стораро се разплита – Цецо Андреев проговори за фелациото!

В интернет пространството полетяха обиди и класификации

 

Интригата, която Валентин Кулагин заплете около Тони Стораро и Цецо Андреев по-рано е на път да се разплете, след като в крайна сметка и другия потърпевш реши да не мълчи относно изречените по свой адрес твърдения.

 

Участникът във Вип Брадър написа по повод твърдението, че е дарявал френска любов на Човека глас по време на снимките на видеоклипа му с Константин:

 

„Моля всички да прочетат хубаво това, което ще напиша!!! Не им прави чест на медиите, които разпространиха и дадоха поле за изява на недоразвит и с психични отклонения изрод.
С Тони Стораро се уважаваме и работим от поне 10 години. Както виждате не спираме да се развиваме и стремим да държим ниво!
Чучелото, което ви дава тази фалшива информация няма да ви изхрани.
На хората и на всички фенове на Стораро, давам съвет да не четат тези смешни публикации и най вече да блокират тази нереализирана личност! През целият си мижав живот не успя да се развие в нито една посока, дори и в интригантската!!!
Благодаря за отделеното време!“,
пише Андреев по адрес на колегата си Кулагин.

 

Припомнете си, че Кулагин говори за синовете на Тони Стораро и техния талант, като отбеляза, че от Емрах не става певец, но затова пък брат му Фики е много музикален.

За капак Кулагин обяви, че Цецо Андреев се хвалел, че е дарявал Стораро старши с фелацио.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза