Меню

Избрани новини

Клюкарник

Данъчни несгоди! Цецо Андреев обвинява Емануела за сполетялата го ревизия от НАП!

Нежният от Койнаре загубил и най-ценното си притежание, куфара с козметика, с който изкарвал прехраната си

Неуспешният ВИП Брадър персонаж Цецо Андреев е обект на пълна и задълбочена данъчна ревизия, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник.

Агентите на НАП ровят в приходите на приближения до Златка Райкова в търсене на данъчни злоупотреби, а той е пред нервен срив заради процедурата.

За несгодите си нежният от Койнаре обвинявал поп фолк певицата Емануела, с която има сериозни проблеми откакто в „Биг Брадър – Most Wanted“ миналата есен я обиди.

Той разправял на малкото си останали приятели, че звездата на Пайнер била толкова влиятелна, че уредила да го проверяват дали чинно си плаща данъците.

Запознати обаче, контрират, че певицата отдавна е загърбила съществуването му и е оставила адвокатите си да се занимават със заведеното от нея дело срещу Цецо за обида и уронване на престижа, разпространявайки неверни твърдения, чрез ефира на електронна медия.

Хора от обкръжението му коментират, че най-вероятно причина за проверката е съвсем друга, но не се наемат да обяснят каква точно, намеквайки, че е възникнала покрай бизнеса на някоя от аверките му.

Несгодите на Андреев обаче не спират до тук.

При скорошно работно пътуване до Кипър, бил изгубен и безценният му работен инструмент – куфар с козметика и гримове на обща стойност около 6-7 хиляди лева, това автоматично занулило тотално Цецо, който без четки и гримове, не можел да изкара нито лев.

За капак на цялата трагедия, в куфара били и куп документи подготвени за представяне пред данъчните власти. Фактури, платежни, нотариални актове и други декларации изискани от проверяващите.

Нещата около Цецо никак не вървят добре откакто влезе само за слава в последния сезон на „Биг Брадър- Most Wanted“, под сурдинка шушукат столичните изследователи на Хайлайфа.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати