Меню

Избрани новини

Пикантерии

Изловен в крачка! Потресени студенти в чалга клуб: Обилно почерпения Цецо Андреев си показваше голия… пред стотици хора (видео)

Междувременно той за пореден път не се явява на съдебните заседания по делото за клевета заведено срещу него от Емануела

Цецо Андреев нашумял покрай скандала си с певицата Емануела по време на последния сезон на “Big Brother: Most Wanted” продължава с пиянските си изцепки, алараха свидетели.

За новия резил сътворен от Цецо ни сигнализираха читатели на LifeOnline.bg, които ни разказаха че са станали свидетели на брутално поведение от страна на риалити героя от Койнаре.

Те се оказали в едно заведение с Андреев, който вече бил сериозно напред с чашките.

Развеселеният персонаж се раздавал по традиционния си начин на сцената покрай танцьорки и треторазрядни изпълнителки като друсал яки кючеци и ту си събличал блузката, ту я обличал след като охраните му правели забележка.

В разгара на купона обаче еуфорията така завладяла Цветан, че той не се посвенил да си свали панталоните пред аудиторията в чалгарийника и да им се огъзи от сцената.

Като доказателство получихме и видео материал, в който ясно се вижда как развилнелия се провинциалист сваля панталони и оголва седалище пред лицата на хората наоколо, а кръчмарската певица го пляска по задните части.

Междувременно подсъдимия Андреев не се яви на поредното заседание по наказателното дело заведено срещу него от певицата Емануела, която го обвинява в уронване на престижа и изказване на неистини и внушения от трибуната на електронна медия.

Обезщетението, което певицата и нейните адвокати търсят от Андреев е на максималната възможна стойност 10 хиляди лева, които тя ще дари за благотворителност.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза