Меню

Избрани новини

Риалити

„Big Brother: Most Wanted“ приключи! Читателите на LifeOnline предвидиха победителя! (видео)

За трети път рапър печели формата, след Тото от Скандау и варненеца Атанас Колев

Wоsh MC е любимата риалити звезда на България, стана ясно в прякото предаване на Нова телевизия!

Както читателите на LifeOnline.bg предвидиха, големият победител в „Big Brother: Most Wanted“ е рапъра Wosh MC, който се окичи с титлата "Любима риалити звезда на България" на големия финал тази вечер.

На финала първи изхвърчаха Благой и Златка, които бяха бутани и пазени със сетни сили да останат до края, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Актьорът Станимир Гъмов напусна Къщата в Нови хан четвърти, а на изпроводяк се пошегува, че е дублирал постижението си от предишното си участие в риалити програмата.

Макар и да се целеше в победата Никита Джонсън се класира на трето място, а с едни силиконови гърди пред нея излезе ДжуГани.
Прочутата с мъдрите си проникновения силиконка не пропусна да блесне с поредно клишета, а победителят в шоуто призова за повече доброта с думите: "Всички трябва да си помагаме повече".

В АНКЕТАТА на LifeOnline.bg нашите читатели предвидиха, че като победител в шоуто ще излезе именно синът на българския Ален Делон – Иван Иванов – Стефан Иванов по-известен като Wosh MC.

Рапърът се представи изключително достойно в шоуто. Не злепостави никой, не се забърка в скандали и интриги, защитаваше по-слабите и се обявяваше против грубостта. Уош се показа като истински джентълмен с романтична душа и чувствително сърце, което го прави достоен син на баща му известният български актьор Иван Иванов.

В края на краищата 34-годишния Стефан Иванов спечели сърцата на публиката и съвсем заслужено добродушният рапър се окичи с короната любима риалити звезда на България!

В своите думи на благодарност Уош каза, че това е най-вълнуващото приключение в живота му и че обича всички.

Да защитят своите любимци, гости на водещият Ники Кънчев, бяха Влади Въргала, който защитаваше Уош и Любен Дилов -син, който защитаваше Джулката, чиито снимки красят и последния брой на Playboy.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза