Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Шаш! Слави обяви, че създава политическа формация и нов телевизионен продукт

Дългият се сбогува с публиката на "Шоуто на Слави", но приветства публиката на новото си шоу

В последното издание на "Шоуто на Слави" на 31 юли Слави Трифонов обяви, че след 15 септември ще стартира нов телевизионен проект с наименование "Седем осми", като допълнително зрителите ще бъдат информирани, къде и кога точно ще могат да гледат новата му рожба.

Освен това Слави хвърли бомба в ефира като заяви, че след проведения референдум през есента на 2016-та година, на който той беше инициатор заедно със своите сценаристи и при положение, че правителството не взе никакви мерки да приведе в действие резултатите от референдума, Слави ще създаде политическа формация - "Няма такава държава", с която да продължи да се бори за интересите на българския народ.

Учиндолецът благодари на bTV, за годините взаимно сътрудничество, но все пак той и екипът му предпочитали да осъществяват идеите си в истинска зона на свобода на словото.

В последното издание на предаването гологлавият водещ беше поканил да кажат прощални думи пред камерите и пред публиката в студиото членове на различните сектори в неговия немалък екип - отговорничката на гримьорите, Краси Радков от името на актьорите, Венко барабаниста от Куку Бенд, ръководителката на балет "Магаданс", шефа на сценаристите Сашо Вълчев и основният му репортер в страната и по света - Иван Кулеков.

Ето и прощалните думи на водещия:

"Уважаеми зрители, през 2002-ра година сме на 38 място по свобода на словото. 2003-2006-та става по-добре - били сме на 35-то място. А сега, през 2019-та сме на 111-то място.

И сега ще ви кажа кои държави през 2009-та са били след нас по свобода на словото, а сега са преди нас. Тоест там хората са по-свободни от нас.

Албания, Ангола, Армения, Бенин, Бразилия, Бутан, Гамбия, Гвинея, Гвинея Бисау, Грузия, Доминиканска Република, Еквадор, Ел Салвадор, Етиопия, Израел, Кения, Кот Д`ивоар, Киргизтан, Коморски острови, Косово, Лесото, Мавритания, Мозамбик, Мадагаскар, Молдова, Монголия, Непал, Нигер, Перу, Сейшели, Сенегал, Сиера Леоне, Тимор-Лесте, Тунис, Украйна, Фиджи, Хърватска, Черна Гора и Южна Корея.

Става дума за свобода. Отнемане на свобода. Свободата да говориш, да се изразяваш, да имаш мнение, да имаш твоята гледна точка. Не всички гледни точки, а твоята гледна точка. И на кой му пука? Видимо на огромната част от медиите не им пука. За вас, уважаеми зрители, не знам, но на мен ми пука. На моите колеги, с които имам честта да работя - също. Българския език има думата свободен, но няма обратната дума. Може би... не-свободен. Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме не-свободни, решихме да изберем обратното на не-свободен.

Затова ние напускаме Би Ти Ви. Благодарни сме на Би Ти Ви и на всички хора, с които сме работили - всички мениджъри, всички служители. За нас беше страхотно 19 годишно преживяване."

От своя страна медията благодари, в емисията новини след края на предаването, за професионализма на водещия и за добрите постигнати резултати на шоуто през годините на ползотворно сътрудничество.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза