Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Телевизията на Слави показа невиждана снимка на Елза Парини в казармата!

Снимка: кадър от предаване 7/8 ТВ

През далечната 1991 Иво е служил като танкист в поделението в Сливница

 

По повод своя юбилеен спектакъл Елза Парини гостува във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“, водещият Иво Сиромахов успя да изненада зрителите си с уникален кадър.

 

Той показа 18 годишния Иво в казармата. На снимката младши сержант Иванов позира качен на Танк Т-72. Фотото е направено на полигона край град Сливница.

 

„Тази снимка е  направена на шестия месец. Тука съм спал-а цяла нощ в танка, за да го пазя. Беше пълен с 900 литра нафта, а на сутринта на полигона щеше да има демонстрация пред висши военни по повод влизането на новия набор.“, обясни бившия танкист в лъскава рокля и допълни, че това е единствената му снимка от казармата.

Елза Парини като танкист 1992 / снимка: LifeOnline.bg

 

Тази година най-личната Драг кралица на България навърши 50 години, а в същото време отбелязва и 30 години сценична кариера.

 

Както LifeOnline.bg първо разказа, по този повод Елза направи пищен купон за своите близки приятели, партньори, колеги и фенове, под формата на спектакъл в Бургас.

 

На събитието бяха събрани и пари за благотворителна кауза в помощ на 4 годишния Емо от Хасково, който страда от детска церебрална парализа.

 

Елза планира заедно с режисьора Димитър Горчев да адаптират спектакъла във формат „стенд-ъп„ и да го представят на широката аудитория в цялата страна.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати