Меню

Избрани новини

Фен зона

Елза Парини ориса зомби бебе за Хелоуин (снимки)

Най-известната драг куин в България не пропуска поводи за забавление и маскарад

Светската хроникьорка и главен редактор на LifeOnline.bg Елза Парини също отдаде необходимото внимание на празника на Вси Светии.

В тон с традициите на Хелоуин светската лъвица се издокара с демонски макиаж и отиде да се забавлява като водеща на страховито парти в столицата.

Лорена ЛОнг роди зомби бебе, Елза Парини го ориса да стане драг

Шоуто наречено "Църката на дявола" Елза заформи в компанията на още две Драг Кралици - Лорена Лонг и Ийв Отровната в култовият столичен нощен клуб One To One.

Освен пиперливи шеги, писъци, крясъци и сподавени стонове гостите станаха свидетели на раждането на живо зомби на сцената и орисването му да стане Драг кралица, когато порасне от 

орисницата Елза.

„Въздишки, клетви, глухи викове, ридания, скърцане на зъби. На всякакви езици звукове и чупения страшни на ръце се сливаха с безчетни гласове…“ Ад - Данте Алигиери

В нощта на Хелуин, най-страшните демони, призовани от бездните на Ада, вилняха сред изпепеляващи огньове в Дяволската църква. Те ви карат да се изповядате пред горящият олтар и ви показват пътя от състояние на греховност и заблуждение до божественото възвисяване и просветление.

Елза и Лорена, безмилостните господарки на Дяволската църква, припомнят на всички защо носят тежките корони на най-любими демони на Дявола.

Вратите бяха отворени точно навреме, а злият Цербер, пазещ на входа, е завързан здраво! Само тези от вас, които се престрашат да прекрачат прага на църквата преди полунощ, няма да се налага да го омилостивяват!

Всички ще горим в ада, но ако резервирате, поне няма да сте в преддверието!, пише в "зловещото комюнике" на събитието, видео от което можете да видите:

 

Шоуто, което по традиция се вихри на сцената на клуба подготвя специално празнично издание за следващата седмица, когато ще отбележат рожденния ден на заведението.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза