Меню

Разцъкай

Юбилейният спектакъл на Елза Парини тръгва на турне! (галерия)


На събитието се набра и помощ за дете с увреждане

 

При невероятен успех премина спектакълът на Елза Парини, който бе посветен на навършването на 30 години сценична дейност.

Шоуто се състоя в неделя в залата на бургаския „Клуб Модерен Театър“, където се събраха близки, приятели, колеги и фенове на най-тачената Драг Кралица в България.

Под режисурата на Димитър Горчев на сцената със специално подготвена мултимедия премина житието на Елза от раждането й в Попово, през детската градина, казармата и славните години на радиоводещ.

Освен с великолепните изпълнения на балет „Арт Денс“ с хореограф Нина Козина, събитията от живота на мадам Парини бяха представени и с мултимедия, включваща уникални кадри от първото Драг шоу през 1995, снимки на Елза в родната казарма и гостувания в най-високо рейтинговите телевизионни предавания.

Сред изпълнителите на сцената изпъкнаха също драг кралиците Пина Ла Путана, която съживи вечната Тина Търнър с перфектна имитация. Фурор предизвика и небезизвестната Мис Бина прочута с имитациите си на чалга краля Азис.

Младото поколение драг артисти бе представено от Бана Бумтана. Тя изпълни своята версия на танца от клипа на SIA “Chendelier”.

За грима на Елза в нейната звездна нощ се погрижи гримьорът Светозар Желев, а за великолепния кок в косите Димитър Аврамов.

За денс музиката се погрижиха плеяда от най-известните български диджеи – бургазлията Флекс, Теди Джорджо, Пацони, Жажо и Виктор, и петимата са били неотменна част от артистичния път на Елза Парини.

Да уважат празника й от Великобритания пристигнаха Наташа и Ивайло Моневи. Да поднесат подаръци дойдоха още скандалният рапър Устата, бизнес дамата Ани Карагеоргиева със своя син Александър, шоуменът Красимир Недялков, еротичният модел Силвия Юрукова, Марио Ангелов ивент мениджър и много други фенове и почитатели.

От няколко години видната варненка е част от живите спектакли на комедийната група „Ала Бала“, с които обикаля театралните зали в страната. Шегаджиите бяха гвоздея в програмата със свой скеч, който увековечи игривия характер на юбилярката.

След успеха на шоуто, Елза и Димитър Горчев подготвят версия на спектакъла, с която ще тръгнат на турне в големите градове.

По време на събитието Елза Парини продаде свои уникални фотографии с благотворителна цел. Средствата ще подпомогнат закупуването на специализиран терапевтичен стол и вертикализатор за 4 годишният Емо от Хасково, чиято самотна майка се грижи за него и братчето му.

Всички желаещи да се присъединят към каузата могат да дарят по нейната сметка:

iBANK

IBAN:BG18IORT 80311001301900

BIC:IORTBGSF

Титуляр: Надка Еленкова Митева

Основание: Дарение за закупуване на вертикализатор

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати