Меню

Избрани новини

Клюкарник

Секси бащата от „Татковци“ ще се жени

Плачете момичета!

 

Сърцето на най-красивият баща от комедийната поредица на btv „Татковци“ Павел Иванов вече е заето.

 

Все по-успешният артист се сгоди в Рим за красивата балерина Марина Стоилова, която освен съвършено тяло има и завидна кариера.

 

Марина се занимава с латиноамерикански и стандартни танци от ранна детска възраст като състезател. Започва да танцува класически балет в НУМТИ „Добрин Петков“, гр. Пловдив.

 

През 2006г. е приета в Национално училище за танцово изкуство гр.София със специалност „Класически балет“, където завършва средно специално образование в класа на Мариана Денева, пише HotNews.bg.


От 2011 г. е част от трупата на Национален музикален театър “Стефан Македонски”, участва в целия репертоар на театъра. Завършва бакалавър и магистър „Балетна педагогика“ в НМА ”Панчо Владигеров”.В реалния живот Павел Иванов не е баща, но явно това предстои да се промени. Той е ученик на големия Стефан Данаилов.


„Историята на моя герой е малко по-драматична от тази на другите трима татковци… Другите са приятели от години. Моят герой в началото е като аутсайдер и неговата задача е да се внедри сред другите бащи заради себе си и заради дъщеря си основно", споделя Павел за ролята си в „Татковци“.

 

Героят му е ветеринар, на когото му се налага да извърви дълъг път след смъртта на съпругата си. Снимките на сериала вървят с пълна сила и скоро той ще се завърне в ефир.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза