Меню

Избрани новини

Клюкарник

Разкрита е страната, в която Зуека емигрира! С какво ще се издържа актьорът?

Маха се от България защото не иска децата му да растат тук

 

Васил Василев – Зуека, който водеше „Маскираният певец“ от самото му начало сензационно обяви, че е емигрирал.

 

В интервю 56-годишният комедиен актьор разкри, че от три месеца вече не живее в България. Той не пожела да сподели в коя държава точно се намира със семейството си, но е категоричен, че се чувства отлично – “като на курорт” и вече е направил връзка със сънародници в тази страна.

 

Телевизионерът се е установил в Испания, където от десетилетия живеят негови роднини, твърди HotNews.

 

Те приютяват семейството му през летата за почивка от години, но тази есен Василеви няма да си тръгнат. Затова и в интервюто си Зуека уточнява, че има къде да живее и вече поддържа връзка с други българи емигранти.

 

Това, което го е накарало да емигрира, е неспазването на законите в страната и желанието да осигури по-добро бъдеще за малкия си син, който ще бъде първи клас. Стефан вече е истински испанец, благодарение на престоя си през летата в тази държава и най-лесно приема промяната. “Махнах се не само от телевизията, но и от държавата.

 

Така че не е добре да остана в предаването, когато живея в друга държава, защото е много трудно. Иначе Маги (продуцентът Магърдич Халваджиян – б.а.) ми предложи вариант, в който да пътувам за лайфовете. Но това е сериозен ангажимент. България е дъждовна страна със снегове и мъгли.

 

Някой самолет да закъснее и какво, лайфът ще пада ли? Така че това не беше добър вариант за мене”, споделя Васил Василев пред вестника. “Аз пряко не съм пострадал от никого и от нищо. Но няма как да се съглася нито с управляващите, нито с абсолютно никоя политика, която се води в България, че животът на българина, видиш ли, за 31 години толкова много се е променил, и то към добро. Нищо не му се е променило. Напротив.

 

Храната му е много по-скъпа от цяла Европа, той мисли само и единствено за храна”, добавя той. Комедийният актьор обяснява, че се е съсредоточил върху рисуването и в момента се издържа от продажбата на картините си. Kартините на комика се продават добре на цени от 900 до 2000 лева.

 

Съпругата му Ани е решила да започне свой бизнес в чужбина, но какво ще работи бившата асистент режисьорка не става ясно. / източник HotNews.bg

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати