Меню

Избрани новини

Риалити

Унизително ниски хонорари в „Капките“! Азис си договорил постоянно присъствие в шоутата на Маги! (видео)

Азис и Софи с най-високо заплащане

 

Едно трябва да му се признае на Азис, ромският славей винаги намира начин как да припечелва, дори и в криза като днешната.

 

И след като любимото му телевизионно поле за изява ВИП Брадър е спряно, певецът вече е си намери нов покровител - Маги Халваджиян.

 

Още от пролетта Василка стана част от детективския панел в „Маскираният певец“, а сега се връща в ефира на Като две капки вода заедно със Софи, Фики, Поли, Рафи, Къци, Мишето и Милица Гладнишка. Все верни кадри на Магърдич, на които той винаги може да разчита, макар и за жълти стотинки.

 

Очевидно Азис също е придобил статут на „щатна звезда“ на арменската фамилия, и оправдава ниския си хонорар с обещание за повече ангажименти в програмите на „Глобал филмс“.

 

 

Девети сезон, на „Като две капки вода” по NOVA обеща да събере най-атрактивните участници от предишни издания -  „Ол старс” версията започва на 22 февруари.

 

В условията на криза, бюджетите на предаванията са свити до минимум, което води и до драстично ниски хонорари за участниците, но те вече са парафирали договорите си.

 

В тях, освен сумата определена за участието в предаването, са включени и клаузи с неустойки. Всеки от артистите се е сблъскал с непреклонността на продуцента Маги Халваджиян за баснословни възнаграждения, които няма как да бъдат отпуснати.

 

Освен със скромен хонорар, победителят ще си тръгне с лек автомобил, играещ ролята на „Голяма награда“. За разлика от предишния сезон, в който участниците имали доста претенции и изисквания, тази година липсата за ангажименти заради затворените заведения ги направила доста по-склонни на компромиси.

 

Според непотвърдена информация пазарлъкът с краля на поп фолка Азис, който първоначално поискал солиден хонорар, стигнал до консенсус, че ще участва за 2500 лв. за всяко превъплъщение или 32 500 лв. за 13 предавания, но при условие, че ще е ангажиран и в последващи предавания от всякакъв вид, продуцирани от арменеца.

 

 

За сравнение, при предишния си гастрол на сцената на „Капките” преди години Азис е прибирал по 6 бона за всяко издание.

 

Софи Маринова, която се съгласи още през есента, както LifeOnline.bg първо съобщи, е кандисала на 2000 лева на седмица, доста по-малко от предишното си участие в шоуто.

 

Големият син на Тони Стораро Фики, е готов да се обезкосмява, гримира и маскира като мацка на токчета срещу 1500 лв., макар че в предишния сезон прибираше двойно повече. Тогава възпелият „Вертолета“ млад мъж спечели симпатиите на зрителите и дори стана победител. 

 

Сочната и едрогърда актриса Милица Гладнишка ще се вихри на сцената срещу хонорар от 1000 лв. Със същата сума ще закърпи бюджета си и друга редовна участничка в предаванията на Маги - Ексфакторката и победителката в петия сезон Михаела Маринова, която след като стана първа в "Капките", дублира успеха и в „Маскираният певец”.

 

 

Къци Вапцаров, който преди 6 години остана втори след победителката Невена Бозукова-Неве, също ще захлеби с хилядарка за всяко свое изпълнение, той също е абонат за продукциите, като се появи и в двата сезона на „Маскираният певец“.

 

Поли Генова ще пее за 700 лв. на предаване, а нейният колега Рафи – за скромните 500 лв.

 

Водещите Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро, които често се жалват в ефир, че работят за символично заплащане, ще заработят по 800 лв. на издание или по 10 400 лв. за цялото предаване, твърди „Уикенд“.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза