Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сашка Васева пребори болестта – иска пак на сцената!

Певицата е в Германия, но се прибира за Коледа.

 

Добри новини съобщи Дупнишката Мадона Сашка Васева, която от години се бори с коварен мозъчен тумор, който бе отнел зрението й и заплашваше да я вкара в гроба.

 

"Операцията мина успешно. Аз оздравях! Постепенно се връщам на сцената. Отново съм в Германия на профилактичен преглед", споделя Сашка.

 

Преди няколко месеца поп-фолк звездата претърпя серия от тежки интервенции заради болестта, която у нас докторите така и не успяха да диагностицират.

 

Блондинката е прекарала повече от 12 часа на операционната маса, след като напълно ослепява и губи всякаква надежда отново да може да вижда.

 

С финансовата помощ и грижите на съпруга й, немските специалисти спасяват Васева и тя вече се възстановява и подготвя да се завърне на сцената.

 

„Ще се върна около Коледа в България. В Германия ще съчетая прегледите с визита на дъщеря ми, която учи там. Щастливка съм, че в тежките дни близките ми ме подкрепяха. По онова време не бях на себе си не помня нищо от този период. Изцели ме любовта на семейството ми и силната обич и подкрепа от българката публика!“, разчувства се 56 годишната любимка на народа.

 

След операцията първата поява на Васева бе на сцена на фестивала „Пирин фолк“, който се проведе през август.

 

„На 11 ноември т.г. имах благотворителен концерт в подкрепа на слепи деца. Участвах заедно с други колеги в зала 1 на НДК. Надявам се това да е само началото. Песента лекува, а аз искам да давам любов на публиката ми“, посочва с оптимизъм Сашка.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати