Меню

Избрани новини

Звездите

Сашка Васева не може да се справи сама! Ослепялата певица движи с личен асистент

Очният нерв на едното и око е атрофирал има опасност да загуби напълно зрението си

Най-големите страхове на Сашка Васева се сбъдват.

Зрението на чалга певицата продължава да се влошава, и никое светило на офталмологията не може да й помогне.

Фолк динозавърката вече ходи по участия, придружена от личен асистент, научи репортер на LifeOnline.bg.

Млад мъж придружава дупнишката Мадона навсякъде и й помага да се качи на сцената или по тъмните места на улиците и заведенията. След като й подаде микрофона, певицата изпълнява любимите на хиляди българи песни, внимавайки да не кривне и да падне от сцената.

„Зрението ми се влошава, атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване. Но продължавам да се държа заради децата ми и мъжът ми. Не мога да легна и да се предам, трябва да съм силна заради тях”, коментира изпълнителката, пред столичен вестник.

Васева не спира участията, и прави всичко възможно за оцелее при новата драматична ситуация в живота си. Благодарение на помощника си тя се придвижва доста по-лесно и голяма част от затрудненията й са отпаднали.

Фолк певицата не се притеснява, че трябва да се показва с придружител. „За нея това не е срамно. Предпочита да е с асистент, отколкото да си седи сама у дома и да не прави нищо”, разкриват нейни близки приятели.

Сашка не е загубила и хубавата си усмивка, която преди време завърши с равни бели зъби. И вместо да изпада в депресия заради състоянието си, продължава да се държи.

Васева не губи надежда, че може да се излекува, като дори търси спасение в алтернативната медицина. Наскоро призна, че има един последен шанс в лицето на много добър лекар и се надява той да й възстанови зрението. И ако той успее, ще му каже името на всички.

Източник ХотНюзКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати