Меню

Избрани новини

Звездите

Ламбо заряза Корнелия - ето къде се скри за събора на Бузлуджа (снимки)

Писнало му правят реклама на негов гръб

Да се посвети на култура, вместо да катери баирите на Бузлужда за събора на БСП миналия уикенд, предпочете големият Стефан Данаилов.

Това лято за пръв път актьорът и зам. председател на Корнелия Нинова пое ангажимент към фестивала "Арт поток", въпреки че дните на сценичните изкуства в Царево съвпаднаха с традиционния щурм на социалистите на местността "Историческа поляна".

Повече от седмица Ламбо отмаря на морето със своя личен асистент, информира ПИК. С него Данаилов се появил на заключителната вечер на фестивала.

А от снимката, с която ПИК се сдоби, красноречиво става ясно каква е ролята на господина в ежедневието на звездата.

75-годишният Данаилов, за който се знае, че има проблеми с краката, все по-трудно се придвижва.

Затова на арт събитията Ламбо бил прикрепян от асистента си от една страна и от актьора и негов възпитаник Дарин Ангелов - от другата. 

Дарин Ангелов (в ляво) и асистентът на Ламбо го подкрепят за ръце

След края на "Арт поток" Ламбо уважил поканата за вечеря на продуцента на фестивала и меценат Димитър Тодоранов. Бизнесменът събрал културния елит край отрупана с морска храна трапеза.

На негова сметка Данаилов, Татяна Лолова, Дарин Ангелов, писателят и драматург Елин Рахнев, както и художникът Стефан Божков похапнали прясна, току що уловена от морето риба.

Доволен и щастлив от успешния завършек на фестивала, до малките часове Ламбо забавлявал компанията с безкрайните си истории.

Видимо изобщо не съжалявал, че е приел предложението на Тодоранов да вземе участие в "Арт поток", вместо да стои до Корнелия на трибуната на Бузлуджа, тъй като му писнало да го развеждат като панайрджийска мечка из социалистически митинги и прояви, и да си правят реклама пред електората на широкия му гръб. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати