Меню

Избрани новини

Клюкарник

Коко Динев изоставил Анелия заради диагноза рак! (ВИДЕО)

После се оказало, че певицата е здрава, но вече било късно

 

Фолк певицата Анелия (38) повдигна завесата за краха на отношенията с бащата на детето й бизнесменът Коко Динев (50).

 

Когато била бременна с дъщеря си на 19 години, са я уплашили, че има рак, но диагнозата се оказала фалшива.

 

В крайна сметка не била болна, но в този момент мъжът й се отдръпнал от нея и последвала раздялата.

 

„Разбрах, че имам рак. После се оказа грешна диагноза. Изключително тежък, емоционален период в живота ми. Отделихме се като партньори”, призна тя.

 

„Имах много тежка бременност, лежах за задържане в болница. Това се отрази и на отношенията ни”, анализира Анелия, която е майка на порасналата Ивон Динева.

 

 

Коко Динев беше моят огледален образ, когато го срещнах, бях само на 19. Дълбоко в себе си той е много добър човек. Много съм му се ядосвала, но той е давал толкова, колкото знае и колкото е получил. Благодарна съм му, че ми е дал най-хубавото нещо в живота ми”, сподели Анелия.

 

„В момента съм свободна, нямам партньор до себе си. Имах много дълга връзка, но тя приключи, защото не бях готова да родя дете на този мъж”, разказа още фолкаджийката.

 

"Малко ми е трудно да говоря за любовта, защото смятам, че има още какво да уча", откровеничи певицата.

 

„Аз съм един изключително чувствителен човек, едновременно материална и духовна. Двете крайности - черно и бяло.” Така описва себе си певицата Анелия в откровено интервю по Нова телевизия за шифъра на живота си.

 

„През последните две години усещам, че имам нужда от промяна и търся баланса в живота си. Когато реагирам спонтанно и крайно, това е защото искам да се защитя”, казва още тя.

 

„В мен хората виждат новаторката, успешната, амбициозната, но всъщност душата ми е душа на един чувствителен Рак”, допълва певицата.

 

Авторът на интервюто Мон Дьо има специалитет да разплаква събеседниците си. С хирургическа точност той натегна струната на Анелия, и успя да я разплаче заговаряйки я за баща й, който починал, когато била на 21 години.

 

Тя призна, че не е отишла на погребението на баща си, защото не искала да го види в ковчег.

 

„Не отидох на погребението, не успях. Не исках да го видя в... Не изпитвам вина”, каза певицата през сълзи и шеговито нахока водещият, че е успял да я разплаче въпреки че си е обещала да не реве в ефир.


 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза