Меню

Избрани новини

Пикантерии

Киро бил невинен! Жена разтурила годежа между Лена Бориславова и Мирослав Иванов!

Мама Димка не можела да търпи повече подигравките на съседите

 

Всички са наясно с това, че годежът на Лена Бориславова и Мирослав Иванов беше пълно театро.

 

Двойката се е разделили с помощта на майката на бившия парламентарен шеф - леля Димка, както вече LifeOnline.bg писа. Именно тя настоявала синът й да сложи край на този позор.

 

Консервативната дама и съпругът й Николай обърнали изцяло мнението си за на пръв поглед изисканата и образована Лена Бориславова, когато видели как Кирил Петков рови най-безсрамно под полата й, а след това Лена му гука на уше в баровски ресторант в Солун.

 

Въпреки че Мирослав бил наясно с рогата, които годеницата му кичи редовно, благородният елен нямало да сложи край на отношенията им, тъй като бил твърде нерешителен.

 

Именно поради тази причина леля Димка взела нещата в свои ръце и обработила много внимателно плахия си син. Тя била категорична, че е крайно време да сложи край на този срам, който Лена окичи на главата му, пише столичен седмичник.

 

Мама Димка взела нещата в свои ръце след резила, който ѝ довлече нейния син

 

 

Още повече имайки предвид факта, че Иванов едва ли не, бил принуден да заведе Лена Бориславова на сбирката на ПП и да демонстрира пред останалите депутати голямата си любов и пълно нехайство за клюките след скандала.

 

Мирослав Иванов бил готов да търпи цялото това унижение, но не и леля Димка, за която се говори, че коли и беси в семейството им. Тя била категорична, че присмеха на съседите е нетърпим за нея и е крайно време синът й да разкара смуглата палавница.

 

 

Сякаш не стига всичко останало, ами Лена Бориславова имала наглостта да свали пръстена веднага, след като медиите забравиха за скандала покрай реденето на новия кабинет.

 

Така подтикван от майка си, Мирослав Иванов заявил на Лена, че предпочита да се разделят за известно време. Запознати издават, че това е една от най-смелите постъпки, които е правил някога в живота си.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (1)

Габи Разбира се, че е жена и тя се казва Лена Бориславова.Жалко,че Линда не намери достойнство и себеуважение. За Иванов нама какво да се каже. Визията му говори достатъчно.
26.08.2022 15:02 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза