Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мъжът на Маги Джанаварова й кръшнал с Дара?

Изневерите били ежедневие за Деян

 

Мъжа на Маги Джанаварова (34) ѝ изневерил с нейната сестра по микрофон Дара, твърди най сочната клюка в музикалните среди. Младата варненка е имала кратка секс афера с бургазлията Деян, който бе гадже на Джанаварова, твърди“ Уикенд“.

 

Дуетната половинка на 100 Кила имаше 3-годишна връзка с Деян, която е приключила през лятото на 2021 година. Причината е била изневяра-оказа се, че мачото е кръшкал на поразия на крехката певица. 

 

Джанаварова сподели, че системно е била лъгана в интервю, но отказа да разкрие колежката, която й е откраднала гаджето. Според изданието това е била именно Дара, но младежът не се задържал дълго и с нея. 

 

За сметка на това се хвалел с кого е преспал и това достигнало до ушите на рогоноската Маги.

 

Деян го раздавал плейбой и си развявал коня с различни жени, но половинката му трябвало да му бъде вярна, да не се облича разголено. Днес изпълнителката е щастлива с нов и по-млад мъж, като е оставила в миналото неверника и Дара.

 

Не е ясно дали менторката от „Гласът“ е знаела, че Деян е гадже на Маги, но най-вероятно е била запозната с мъжа на колежката си, но това не й е попречило. 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати