Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жената на Кирил Петков се страхувала да роди в България

Премиершата иска гражданство след 15 години у нас

 

Линда МаккензиПеткова се похвали с удостоверението, че е научила български език. То е издадено на премиершата, за да й послужи пред Министерството на правосъдието и е валидно само при кандидатстване за придобиване на българско гражданство по натурализация, пише в документа, посочва в своя статия в-к „Минаха години“.

 

Канадката е доволна от постижението, тъй като това ще я доближи с още една крачка до целта й – да стане българка по документи.

 

Тя самата не знае колко време ще й отнеме процедурата за получаване му.

 

Междувременно майсторката на безглутенови торти разказва подробности за семейството си пред канадско издание. От обширния материали става ясно, че не знаела дори къде е България, когато като студенти се запознали с Кирил Петков.

 

Прекарала у нас само пет седмици, преди семейството й да реши да се установи тук. Линда разкрива, че се страхувала да роди втората си дъщеря Ема в България.    

 

Тя допълва, че близките й в Канада много й липсват и изпаднала в дълга депресия, защото нямала постоянна работа. Покрай тези свои терзания и заболяване от диабет на една от трите й дъщери започнала да прави домашни сладкиши по здравословни рецепти.  

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

ivancho премиершата раздава удостоверения за образованост ?!?!!
и горко ни ...........
16.02.2022 11:12 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза