Меню

Избрани новини

Пикантерии

Медия разкри възможните причини за развода на Бил и Мелинда Гейтс

Отношения със скандалния секпрестъпник Джефри Епстийн са в дъното на проблема

 

Причината за развода на съоснователя на Microsoft Бил Гейтс със съпругата му Мелинда може да са контактите на бизнесмена с американския финансист Джефри Епстийнпише The Wall Street Journal, позовавайки се на източници. Епстийн беше обвинен в трафик на непълнолетни секс робини и се самоуби в затвора през август 2019 г.

 

Вестникът пише, позовавайки се на свои източници, запознати със ситуацията, както и на думите на бивш служител на фондация "Бил и Мелинда Гейтс", че контактите на съпруга й с Епстийн са били "един от източниците на безпокойство" за Мелинда.

 

Според бившия служител на фондацията, притесненията на Мелинда за това са възникнали още през 2013 г., след като тя и Бил се срещнали със скандалния предприемач. Тя споделя това със съпруга си, но той продължи да общува с Епстийн.

 

The Wall Street Journal съобщава, че Мелинда Гейтс е започнала да се консултира с бракоразводни адвокати още през 2019 г. Тя нарича брака със съоснователя на Microsoft "безвъзвратно унищожен", пише изданието.

 

Мелинда се обадила на адвокатите си няколко пъти през октомври 2019 г., по същото време, когато The New York Times публикува статия за Епстийн и Гейтс. В материала вестникът твърди, че са се срещали няколко пъти. Според The New York Times тази връзка е започнала, след като Епстийн е обвинен в сексуални престъпления.

 

Говорителят на Гейтс Брижит Арнолд заяви тогава, че двамата предприемачи са говорили за благотворителни въпроси. Според Арнолд Гейтс съжалява за това и признава, че срещата с арестувания трафикант на сексробини е грешка.

 

Говорител на Гейтс заяви след обявяването на развода пред The Wall Street Journal, че бизнесменът остава верен на изявлението си от 2019 г., без да добавя нищо към него.

За развода на Гейтс след 27 години брак стана известно на 3 май.

 

Превод LifeOnline.bg

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза