Меню

Избрани новини

Фен зона

Премиершата готова с Великденския ценоразпис! Пусна козунаци по 49 лв. за кило

Линда Петкова не успява да попълни екипа си с кадри

 

Съпругата на Кирил Петков отново търси персонал за бутиковата си сладкарница в центъра на София. Канадката е стигнала дотам, че е готова да наеме дори любител сладкар, който да се присъедини към малкия им, сплотен екип.

 

Поради липсата на кадри, а и от любов към това, с което се занимава, Линда често работи сама в търговския обект, коментират клиенти. Не веднъж клиентите й, които отиват да хапнат от собственоръчно приготвените безглутенови торти, получават кафе сервирано от самата премиерша.

 

А след работа Линда хваща метлата и парцала и почиства магазинчето си сама. кафе и поддържа чистотата в сладкарницата си.Обявата за нов работник мисис Петкова споделя вече от доста време:

 

"Мили приятели, търсим да се присъедини към нашия малък екип човек, който е усмихнат, адаптивен, любител сладкар, с желание за работа!", но или няма желаещи или кандидатите не отговарят на високите изискванията на сладкарката, която моли само сериозни хора да пращат CV, а причината е, че вече няколко пъти си пати от некадърни и мързеливи кандидати.

 Жената на премиера продължава стриктно да спазва мерките, като почти през целия работен ден носи маска. Линда не се съобразява с факта, че е съпруга на политик, и ходи с впити джинси, тишърти и анораци.

 

В социалните мрежи са публикувани цените на изкушенията, измайсторени от почти първата дама. Те варират между 60 и 120 лв. Най-скъпата торта в менюто й е "Чийзкейкът на Ема", който носи името на една от дъщерите й.

 

С настъпването на великденските празници премиерската сладкарница вече записва поръчки за козунаци, а цената е 49 лв. за кило. Половин килограм от задължително безглутеновия великденски специалитет ще бъде на цена от 29 лв.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (3)

Румяна Стоянова Нещо си сбъркала цената ! Или това са козунаци за богопомазани!Попитали съпруга си за заплатите на работещите Българи
28.03.2022 09:44 / Отговор
да Явно има информация от първа ръка какво ни очаква!
28.03.2022 12:45 / Отговор
На Киро коня Госпожо премиерша, вземете някоя украйнка да ви работи в сладкарницата
26.04.2022 21:45 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза