Меню

Избрани новини

Клюкарник

Закъсняла любов – Ще сключат ли брак Ненчо Балабанов и Симона Пейчева?

Двамата били влюбени до уши

 

Симона Пейчева и Ненчо Балабанов най-накрая потвърдиха новината, че са заедно!

 

Актьорът и златното момиче официално се хванаха под ръка в ефир и заговориха откровено за любовта.

 

Толкова откровено, че Ненчо изстреля ненадейно: „Дай да се оженим първо!“. Шашардисаната Симона се зарадва и го попита: „Ама ти в ефир ли вече го обяви?!“, а Ненчо се направи на разсеян в типичния си стил и театрално се прекръсти, разкайвайки за изпуснатите думи.

 

До подмятания за сватба се стигна, след като разговорът между двамата и водещия Митко Павлов (при когото влюбените гостуваха) се въртеше около секса.

 

„Аз плача от смях само като го видя преди още да си е отворил устата!“, започна Пейчева, а Ненчо набързо я контрира с многозначително подмятане, че щом един мъж може да разсмее една жена, може и да я накара да... Но не си довърши мисълта, понеже бе в национален ефир.

 

Симона Пейчева обяви, че „след петата или след седмата година всичко се разпада“ в една връзка, но Ненчо отново намери точното решение: „Ще се вземем, преди да се разпадне“, отново прокарвайки сватбени нотки в разговора.

 

До „химията“ между двамата се стигнало след „физиката“, обявиха влюбените. Двамата се издадоха още преди 2 месеца, когато Ненчо гостуваше в предаването на Симона и те се държаха фриволно. „Вече имаме една двойка тенисист и гимнастичка, да не бъдем следващата?!“, тогава уж се пошегува Симона Пейчева, но явно хич не се е шегувала, пише HotArena.

 

И двамата имат предишни бракове и деца.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза