Меню

Избрани новини

Риалити

Какво се случва с колата от „Капките“, която Краси Радков обеща на педиатрията? (видео)

Автомобилът беше наградата му за победата

 

С известно закъснение Краси Радков успя да спази обещанието си и да дари спечеленият от „Като две капки вода“ автомобил на столичната болница по детски болести "Проф. Иван Митев".

 

Четири месеца след края на шоуто той връчи ключовете за автомобила си на педиатрията.

 

Припомнете си, че на грандиозния финал зрителите определиха Радков за най-добър имитатор с последния му образ на великия Емил Димитров. Така комикът стана шампион в десетото юбилейно издание на предаването и обяви, че желае да дари наградата си.

 

"Гледал съм формати по света, в тях печелят пеещи хора, явно в България е по-различно. Скъпи приятели, пеех по-лошо от всички вас. Обичам ви много, чувствам се неловко. Бях поканен за друго - за хумор, а то - кола", обърна се към останалите актьорът от "Шоуто на Слави".

 

 

Буквално секунди след като получи ключа за автомобила, Радков изненадващо възкликна: "Тази кола аз ще я даря! На педиатрията в София".

 

Във вторник Краси Радков се срещна лично с директора на детската болница д-р Благомир Здравков, за да предостави синьото возило. В присъствието на нотариус актьорът връчи официално всички необходими документи и ключа за чисто новия автомобил.

 

От своя страна д-р Здравков благодари за благородния жест, направен в името на децата. Той обясни, че новото превозно средство ще е в голяма помощ за оперативната и спешната дейност, която осъществяват екипите на болницата.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза