Меню

Избрани новини

Клюкарник

Краси Радков се вталява с житния режим на Петър Дънов

Диетата на учителя продължава 30 дни

 

Актьорът Краси Радков се е подложил на специален режим, преди да влезе в „Като две капки вода“. Комикът е решил да изпробва т.нар. монохранене, патент на Петър Дънов.

 

Радков се е „заразил“ от примера на колегите си Марта Вачкова, Руслан Мъйнов и Албена Михова, които вече отслабнаха с уникалната диета.

 

Учителят препоръчва хранителен режим, който се спазва 10 дни и при него гарантирано се смъкват 5 кг

 

“Житното зърно е емблема на човешката душа. То представлява велика история в развитието на природата. Ако вие можехте да разгърнете листата на житното зърно, да проследите неговата история, щяхте да разберете напълно историята на човешката душа. Както житното зърно пада в земята и умира, както то пониква, израства и дава семе, същото става и с човешката душа.” , казва Петър Дънов

 

АНКЕТА: Кой от изброените тв риалити формати ще гледате?

 

 

Това е режим, който неправилно се смята за диета, който има за цел да ни детоксикира от всички насъбрани физически и емоционални лоши натрупвания. Определено не е за всеки, но само силата на волята ви може да ви доведе до края. Той ще ни помогне да се чувстваме по-жизнени, по-енергични, изпълнени с положителни емоции.

 

По принцип режимът се спазва 30 дни - 10 дни подготовка, 10 дни активен детокс и 10 дни захранване.

 

Захранването е изключително важна част от процеса, тъй като подготвя тялото ни за нормална храна, без да го стресира. Затова е именно толкова важно да спазвате всяка една стъпка, която ще ви споделим. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

https://allbitcoinkeys.eti.pw/ https://allbitcoinkeys.eti.pw/
18.03.2022 15:11 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза