Меню

Избрани новини

Фен зона

Ким Кардашиян ядоса фенове с манията си за отслабване

Риалити звездата не спира да пропагандира диети и тренировки

Фенове осъдиха риалити звездата Ким Кардашиян заради стремежа й към „тънка талия“, съобщава The Independent.

Наскоро звездата публикува линк към публикация в Twitter от своя уебсайт с подписа "Как ускорих загубата на тегло". Ако кликнете върху връзката, ще научите всичко за моето "Седмично кардио обучение".

Потребителите в социалните мрежи, водени от актрисата и защитника бодипозитивист Джамила Джамил, критикуват Кардашиян заради прекалената и загриженост за тялото й и за натиска, който оказва върху другите жени.

"Как можеш да спреш тези женски глупости? Кога най-накрая просто ще се влюби в себе си и ще се бори с манията си по проблеми, които никога не са съществували? Тя винаги е била красива. Но не забелязва, защото робува на същите социални и обществени стереотипи, че сега тя е толкова токсичен и ги пропагандира", пише Джамил.

След това тя добавя, че цялото семейство Кардашиян я разстройват, защото нито парите, нито славата могат да накарат човек да спре да мрази лицето, кожата и тялото си.

Актрисата беше подкрепена и от други коментатори. "Моля, бъдете честни и престанете да лъжете." Всички знаем, че сте лягала под ножа. "Как можете да рекламирате такова нещо?", възмущават се потребителите в мрежата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза