Меню

Избрани новини

Клюкарник

На тежка „химия“ - Фики слабее ударно за „Капките“!

Наедрялото тяло на певеца се забелязва и в скорошна тв реклама

 

Проблемите с тялото, мускулите и килограмите са отново на дневен ред пред Фики Стораро (25).

 

През последната година синът на Тони Стораро (44) очевидно е загубил плочките на корема и стегнатите си бедра, с които се фукаше от селфита и клипове допреди 3-4 години.

 

Това се вижда и от скорошна тв реклама с негово участие, където може да преброите баклавичките, които са му се „налепили“ по дупето.

 

След две седмици Стораро джуниър отново се връща на сцената на „Като две капки вода“, от където преди време си тръгна като победител.

 

 

За да не се излага с паласки и сланини, младият мъж се е захванал да се върне във вид приятен за гледане. Тъй като „както се знае – никога не се знае“ какво ще му се наложи да облече за превъплъщенията си.

 

Той тренирал здраво и спазвал режим, но най-много разчитал на „химията“, шушукат във фитнес средите.

 

Не е тайна, че от малък Фики демонстрира мускули, които момче на неговата възраст може да натрупа само с „тежка химия“, както наричат в средите анаболите и другите подобни добавки за стимулиране на мускулната маса.

 

От екипа на LifeOnline.bg отбелязваме, че подобна практика може сериозно да увреди сърцето, бъбреците и други жизненоважни органи на организма и дори да доведе до преждеврменна смърт!

 

 

 

Тогава хейтърите го заядоха, че тренира само „за ръце“, а крачетата му са слабички. Заредиха се десетки колажи, в които общо взето се намекваше, че „Фики няма крака“.

 

Самият той е признавал, че това много го мъчело, а шегите и подигравките не му давали мира. За да запуши устите на хейтърите и да направи по-здрави прасци и бедра тогава, амбицираният да се хареса изпълнител, прибягнал до специални химически и хормонални комбинации, които да стимулират производството на мускулна маса в зоната на седалището и бедрата.

 

 

Ефект тогава имаше, но проблемите от подобни действия могат да бъдат „трагични“ и „безвъзвратни“, когато не се поддържат с режим тренировка и постоянно приемане на хормони и стимуланти.

 

Именно на тази предишна грешка се дължи драматичното „наедряване“ на ханша и краката на Стораро младши.

 

 

Той обаче се е амбицирал да възстанови поне малко от стария си блясък и да се завърне триумфално на сцената на „Като две капки вода“. 

 

Деветият All Stars сезон започва на 22 февруари (понеделник). Останалите участници са Рафи, Къци, Софи, Азис, Поли, Михаела Маринова и Милица Гладнишка.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза