Меню

Избрани новини

Клюкарник

Краси Радков: Слави си счупи крака заради мен

Комикът още не може да си прости

 

Актьорът Краси Радков, който стана на 50 години в края април, признава, че продължава да се чувства виновен заради счупения крак на Слави Трифонов, който и днес не му позволява да се придвижва пълноценно.

 

Комикът подарил на водещия душ гел преди концерта на шoуто в Стара Загора. Трифонов се сапунисал и така се подхлъзнал в банята.

 

При падането Дългия счупва крака си и досега използва патерици, но въпреки злощастния инцидент не е намразил Краси и той си остава негов любимец.

  

Радков винаги преследвал мечтата си да бъде актьор. Още като ученик той става част от младежката театрална трупа ТЕМП в родната Враца, където е възпитаник на езиковата гимназия. Краси не залягал много над уроците, но бил любимец и на преподаватели, и на ученици, пише „Минаха години“.

 

Беше толкова забавен и ни разсмиваше така, както сега разсмива цяла България. Понякога, като гo гледам по телевизията, имам чувството, че все още сме в класната стая и долавям някои от онези специфични гримаси, интонации, погледи, които придават неговия колорит на комик”, разказва съученичката му Иванела Самуилова.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати