Меню

Избрани новини

Риалити

Първи заподозрени в „Маските“ – Кои са истинските участници?

Уликите обаче могат да са подвеждащи

 

Новият детективски сезон на "Маскираният певец" започна, а следовател Алекс Раева разконспирира Лора Караджова.


Според нея, дъщерята на фронтмена на „Сигнал“ се крие под маската на Перлата и в това са категорични и зрителите. Освен в тембъра на гласа й и аренби стила, в който се представи, Перлата танцува досущ като Лора Караджова. Стилът на певицата е изключително разпознаваем, а видео визитката допълнително издаде известната изпълнителка.


"Тя не просто има собствен естествен блясък, но е сътворена от истински бижутери със знатно потекло. Перлата е родена за да продължи делото на своя създател", гласят част от уликите за самоличността на Перлата.

 

Именно те навеждат на мисълта, че 38-годишната звездна наследница се изявява в шоуто.


Прилепът също е на косъм да бъде разкрит, след като от панела заподозряха, че в костюма му се крие талантливия Иво Димчев. За тази маска зрителите пък спрягат името на Миро, който сега е телевизионен водещ по БНТ.

 

"Само аз го разпознах, това е гениалният артист, който започна да прави домашни концерти. Това е моят много близък приятел Иво Димчев", категоричен бе Азис.


Костюмът на Прилепът има общ белег със самият Димчев. Ексцентричният певец си рисува точки по главата и тялото си, а маската в риалитито също има подобен символ на главата.

 

 

"Пешка, която излиза от играта, за да се завърне като цар", тази улика наведе панелистите на мисълта, че Камъкът е Руши Видинлиев. Талантливият пеещ актьор се завърна с гръм и трясък на родната сцена, като направи няколко изключително успешни проекта. Камъкът се представи и с песен на италиански, а Алекс Раева е категорична, че под маската е Руши.


"Руши е човек, който е направил много неща в изкуството и в неговата област сам, въпреки потеклото му", така Алекс аргументира решението да заложи на Видинлиев.

 

Макар и фактите да изглеждат пределно ясни, това не означава, че те не са подвеждащи и не водят зрителя и панела за носа, каквато е действителната цел на формата.

 

Първият епизод на детективското шоу премина в шеги и закачки по адрес на новоизлюпеният политик Слави Трифонов заради появата на Краси Радков в ролята на ководещ на сцената.

 

Раева и Вучкова, които недолюбват Дългия се майтапеха, че зад нито една маска не се крие лидерът на ИТН, защото той не може да пее толкова добре.


Марта Вачкова потвърди появилата се информация, че Зуека живее в Испания. Както LifeOnline.bg писа, емблематичният комик емигрира от България преди повече от три месеца.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза