Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Деси Тенекеджиева получи 20 бона за обидите от Слави

Парите ще отидат във фондацията на името на покойния й съпруг Стоян Камбарев

 

Баснословно обезщетение от 20 хил. лева получи Деси Тенекеджиева (49) от Слави Трифонов. Малко преди да стане на 54 години, Дългия обяви от екрана на своята телевизия, че се е издължил на пеещата актриса.

 

B края на август след 5-годишна борба Тенекеджиева спечели делото срещу Слави за 16 предавания с подигравки с нея, излъчвани от 2013 до 2015 година, а съдът определи 20 хиляди лева обезщетение в нейна полза.

 

Причината да заведе делото е пародийният образ, който й е изграден в шоуто, сравнявайки я с крокодил, вълк, вещица и др. Всичко това довело до чувства на срам, душевна болка и страдание у актрисата, пише в окончателното решение по делото.

 

 

„Деси ме осъди, аз не й се сърдя. Платих сумата, която съдът отреди. Деси я харесвам много, бях я канил в шоуто, когато тя заведе делото, за да се разберем, но тя отказа. Това е нейно право“, споделя Трифонов.

 

Парите Тенекеджиева ще прехвърли на своята фондация „Стоян Камбарев“, посветена на покойния й съпруг.

От години фондацията се занимава с откриване, насърчаване и подпомагане на творци в областта на изкуството.

 

„След като спечелих делото, ми се върна доверието в българската система. Човек съм с развито чувство за хумор и самоирония, но всичко си има мярка. Парите ще отидат във фондацията“, обясни певицата и актриса, доволна, че е успяла постигне тази „морална победа“.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати