Меню

Избрани новини

Клюкарник

5 години съдебни битки бяха нужни на Деси Тенекеджиева да осъди Слави и bTV (видео)

Дългия се унизил, само и само да не му завеждат дело...

 

След години дела, актрисата Деси Тенекеджиева успя да осъди Слави Трифонов и bTV. Причината за съдебния иск са множеството излъчени скечове в шоуто на Трифонов, в които екипът му се подиграва с нея, съобщи "Tribune.bg".

 

"С това решение Върховният касационен съд ми върна доверието в българската съдебната система, което беше доста разклатено... Да, явно има и неподкупни съдии, които гледат обективно и отсъждат безпристрастно и независимо. Благодаря им!", обяви Тенекеджиева във Фейсбук.

 

Съдебната й битка започнала преди 5 години. "Слави ми се обади по телефона веднага: "Недей да се занимаваш с глупости. Ела в шоуто ми. Винаги си била добре дошла. Ела и ме залей с чаша вода, ако искаш. Каквото искаш направи. Но не започвай безсмислени дела. Минимум 5 години ще продължи, ще загубиш сума пари за адвокати и такси, ще ни дъвчат с години в жълтите медии и накрая ще загубиш. Е, да... беше прав, но само за някои неща", разказва известната певица и актриса.

 

Прогнозата на Трифонов за 5-те години по съдилища се оказва точна, за таксите и разходите - също.

 

 

"Нo, всичко си струваше. Защото няма нищо по-важно от човешкото достойнство, името и честта. И се реших на тази стъпка, въпреки че съм човек с изключително развито чувство за хумор и самоирония. Защото всичко има граница. Важни са мярката и вкусът. Години наред да свързват името ти не с професионалните, лични и обществени постижения, а с грозни и непристойни сравнения, епитети и обиди от национален ефир е недопустимо и подсъдно. За такива "шеги" трябва да има достоен отговор", категорична е тя.

 

Парите от обезщетението възнамерява да преведе на Фондация "Стоян Камбарев", която вече 12 години дава криле на младите и талантливи български творци и реализира и продуцира техни проекти. "И това е едно от най-смислените неща в живота ми, с което искрено се гордея. Но най-важната победа е моралната", подчертава Деси Тенекеджиева.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати