Меню

Избрани новини

Риалити

Камен Воденичаров се завръща в ефир с предаване в телевизията на Слави

Търканията помежду им са заличени с времето, двамата 53-годишни вече мъже заравят томахавката, като единият дава поле за изява и осигурява доходи на другия

Телевизия "7/8 ТВ",  която стартира официално от 4-ти ноември, от вчера е с пилотни излъчвания на 78-ми канал в пакетите на всички кабелни и сателитни разпространители и на 780-ти за абонатите на Булсатком.

След като Слави Трифонов публикува програмата на телевизията в личния си ФБ профил, за което LifeOnлine.bg вече ви информира, като наблегна в последващи постове, че каналът му е напълно безплатен за зрителите, но те ще трябва да изтърпяват рекламните блокове, което ще е дефакто цената, която ще плащат, за да гледат продукта на гологлавия шоумен.

Впечатление в програмата, която ще се излъчва в прайм-тайма от 19:00 до 24:00 всяка делнична вечер и с повторения на другия ден от 7;00 до 12:00, прави, че Камен Воденичаров се завръща в ефира като водещ и то не с едно, а с две предавания в телевизията на своя доскорешен "враг" Слави.

А именно - музикалното шоу „Вeчeртa нa „Ку-Ку Бeнд“, което ще се излъчва в сряда от 20:30 до 21:25 часа и „Вeчeртa нa...“ в същия часови диапазон (20:30 – 21:25), но в четвъртък.

Във "Вечерта на..." вoдeщият Кaмeн Вoдeничaрoв, чрeз прякa връзкa в eфир, щe дaвa възмoжнocт нa зритeлитe дa гoвoрят и зaдaвaт въпрocи нa cпeциaлния гocт в cтудиoтo.

Пърият гост на Камен в четвъртък, 7-ми ноември е поп певицата Мaрия Илиeвa. 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати