Меню

Избрани новини

Риалити

За първи път Слави проговори за заместника си Николаос Цитиридис!

Шоуто е вече два месеца в ефира на bTV, но едва сега Дългия си позволи да коментира

 

Слави Трифонов най-сетне сподели какво мисли за новото шоу на бТВ, което го замени от дългогодишния му пост в медията. Шоумен номер 1 безцеремонно изрази неодобрението си относно  гръцкия си заместник Николаос Цитиридис, определяйки го като човек без чувство за хумор и без нужните топки да оглави продукция, която да имитира "Шоуто на Слави".

Откровението на учиндолския телевизионер по темата бе предизвикано от въпрос на зрител, който зададе въпроса си по време на живото онлайн предаване между Слави и Маги Халваджиян през уикенда във Фейсбук страницата на "Господари на ефира".

Най-напред Слави се опита да се измъкне от въпроса с думите: "Не съм го гледал, не мога да събера смелост за това! ", но след това потвърди, че му е бил зрител и безкомпромисно отсъди:

"За някои неща човек трябва да има топки, силен мъжки характер, с който да може да надмогне себе си и да си причини неща, от които след това може да сънува кошмари", допълни той.Дотук с излиянията му не се приключи... и продължи:

 

"Мисля, че е голяма глупост да понтираш шоуто ми. И като знаци, и същото студио... Смятам, че човека няма никакво чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад за такова нещо. То е като разликата в поезията и литературата. Когато човек е млад може да пише поезия, но за да пише проза, трябва да има опит. Затова големите американски водещи, стартират над 40-годишни. Аз започнах на 33, беше различна обстановката.

Имам много добър екип, но в новото шоу на бТВ мисля, че няма такъв и резултатите го показват. Смятам, че в момента то върви на инат, иначе отдавна да е спряно, защото в него няма нещо, което да е интересно, няма рейтинг, да не говорим за влияние.

То просто съществува, защото някой от ръководството на медията е похарчил много пари и не иска да покаже, че се е издънил.

Затова трябва да се правят на инати и някакво момче там да е водещ. Това е реалността, а иначе какво е моето лично мнение... Трябва да се дава път на младите, но понякога трябва и да се спират. Младостта понякога е голяма глупост и затова ако дадеш място на млад глупав човек, значи че ти си стар глупав човек."

И докато Дългия кълцаше с голямата секира в лайфа, валяха и остри критики към това как Трифонов може да се появи по анцунг и маратонки пред зрителите си.

"Това е неуважение и в тон с арогантността му. Очевидно, че е приел поканата на Халваджиян от скука", коментираха възмутени потребители цитирани от HotNews.bg.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати