Меню

Избрани новини

Риалити

Медиен магнат! Телевизията на Слави 7/8 ТВ тръгва на 4 ноември

Ще има “Вечерното шоу на Слави Трифонов”

Слави Трифонов и екипът му стартират излъчване на сигнала на телевизия 7/8 ТВ на 4 ноември (понеделник) точно в 19:00 часа.

Първоначално програмата ще се излъчва само 5 часа в праймтайма от 19:00 до 00:00 часа на 78 канал в програматора на повечето кабелни оператори и на 780 позиция за абонатите на Булсатком.

Програмната схема е политематична, за в бъдеще ще има новини и коментарни предавания, но засега гологлавия шоумен залага на ентъртейнмънта и предимно ще забавлява публиката с развлекателни предавания.

За тези, които се вълнуват от темата идва и успокоението, че ще има Шоуто на Слави, но вече с наименование “Вечерното шоу на Слави Трифонов”, което ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:00 часа.

Телевизия “7/8 ТВ” ще бъде автоматично добавена към скалата с основния пакет канали на всички кабелни оператори в страната и зрителите няма да плащат за нея. “Цената, която ще платят е да гледат излъчваните реклами, тъй като безплатните телевизии са финансово зависими от своите рекламодатели”, коментира Дългия.

Припомняме, че учиндолският телевизионер закупи лиценза на Регионална телевизия “Стара Загора”, чието покритие наскоро е било променено на национално.  Сделката е сключена за цена от 500 хиляди лева.

Дружеството "Статис" АД, което притежава старозагорската телевизия е минало официално под контрола на Трифонов на 10 октомври.

За управител на "Статис" АД е вписан Евгени Димитров-Маестрото. Той е и в Съвета на директорите на телевизията.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати