Меню

Избрани новини

Клюкарник

Луна твърдо решена, че ще се справи по-добре от Радев!

Певицата обяви кандидатурата си за президентските избори

 

„Промяната няма да дойде сега, а с мен наесен, когато се кандидатирам за президентските избори! За това не гласувах вчера. Мисля, че няма да има промяна след тези избори.“, написа в понеделник фолк легендата Луна.

 

Изпълнителката на „Тук-там“ е прекарала изборния ден с инициативния си комитет.

 

„Обсъждахме бъдещето. Имам много млади хора около себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти помисли и поведение, мислейки сериозно за началото на някаква промяна, защото тя ще отнеме много време, енергия, а вече имаме и спънки. Но не се страхуваме, а действаме смело“, каза още певицата.

 

Преди дни тя отбеляза 50-годишен юбилей. Луна е реалист и смята, че няма никаква промяна в управление на страната вече повече от 30 години.

 

 

„Хората ме искат. Няма къде да ходя. Президентските избори предстоят, после ще опитам за премиер и така ще циркулирам между двете институции, за да помагам на българския народ, който с всеки изминал ден ме тласка да предприема тези ходове в живота си. Години наред бягам от политиката и се забавлявах досега, но се захващаме по същество“, откровена е Луна.

 

А високите резултати на друг представител на лекия жанр в изборния ден я амбицират още повече.

 

Припомнете си, че Луна подаде заявка за „Дондуков“ 2 още по време на участието си във „Вип Брадър“ 2015. Тогава тя дори записа и песен Луна – Президент.

 

Сега, виждайки безизходицата в президентството чалга иконата е готова да вземе нещата в свои ръце и да замени безполезното ръководство по свое виждане.

Амбицията й е още по-голяма виждайки подкрепата на народа към колегата си Трифонов.  

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати