Меню

Избрани новини

Клюкарник

Звезда от „Шоуто на Слави“ предложи брак след 20 години съвместен живот

Мариан и Милена се стягат за сватба

 

Артистът Мариан Бачев най-накрая, след 20 години съвместен живот, се сгоди за половинката си Милена Видер."Скъпи приятели, днес на Възкресение Христово с Милена правим 20 години съвместен живот. 20 години, в които се появиха и Косара, и Александрина. И днес с Милена решихме да отпразнуваме тази годишнина в любимия ни Пловдив, където в присъствието на двете ни дъщери се сгодихме! Сго-дих-ме се! Сго-дих-ме се! Сго-дих-ме се! Отваряме нова поредица от декади! Ами, да сме живи и здрави, и вие покрай нас!", сподели бъдещият младоженец.За да удостовери думите си, звездата от шоуто на Слави сподели и снимки с годежния пръстен на Милена. Новината бързо натрупа над 2,2 K лайка, а поздравления летяха от всички краища на света.

Съвсем наскоро двамата обявиха, че възнамеряват да си направят сватбено тържество, но тогава мнозина приеха думите им за шега, предвид двете десетилетия съвместен живот.„Понеже 20 години гаранция на връзката ни изтича, решихме да се оженим, но заради пандемията малко се отлага това събитие. Всъщност мен ме е страх Милена да не ме върне на моята майка . По лична карта всеки се води че живее у майкини си. Опитахме се поне по лична карта да сме на един адрес, но е свързано с много бумащина и се отказахме“ споделя забавният комик.

 

 

Скъпи приятели, днес на Възкресение Христово с Милена правим 20 години съвместен живот. 20 години, в които се появиха...

Публикувахте от Мариан Бачев в Събота, 1 май 2021 г.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати