Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Млада майка се нуждае от помощта ни за да пребори рака!

Мария има 10 годишно момченце и се нуждае от средства, за да продължи лечението си

 

От подкрепа и финансова помощ се нуждае Мария Тодорова от Перник, за да спечели битката за живота. Младата жена е с диагноза карцином на белия дроб. За коварното заболяване тя разбира в края на 2019 г. Мария е на 36 години и е майка на 10-годишно момченце.  През миналата година тя се развежда със съпруга си, а няколко месеца по-късно се разболява.Започва продължително лечение за пневмония, лекарите сменят няколко терапии, но без резултата. Изпращат я на пулмолог и след няколко изследвания диагнозата е поставена. "На 8 октомври чух, това което никой не иска да чува, че имам рак - нискодиференциран аденокарцином на белият дроб", споделя Мария.  

 

Бързо прави се скенер и ПЕТ скенер, благодарение на работодателите й, които плащат изследването, и се установява, че няма разсейки. Първият курс на лечението й в турската Мемориъл ИСтанбул струва 60 000 лв. Преди дни Мария се обърна за помощ чрез социалната мрежа.Ситуацията за мен в последните месеци беше доста трудна, заради случващото се в държавата и в световен мащаб. Трябваше да продължа лечението си в България. След три химиотерапии болестта ми рязко се влоши, не обвинявам никого за това, тъй като знам, че това е коварна болест. 

 

Не съм забравила колко съобщения, колко телефонни обаждания, колко средства и каква подкрепа получих от всички вас, за което огромно БЛАГОДАРЯ! За мен борбата продължава.

Отново имам нужда от вашата помощ и подкрепа. Обичам Ви!", написа 36-годишната жена. Мечтата й е да победи болестта, да отгледа сина си и да му се радва. Нека подкрепим Мария Да спечели битката на живота си, а с помощта на всички нас 10-годишното момченце да се радва на любовта на майка си!

 

БАНКОВА СМЕТКА Първа инвестиционна банка АД

INAN: BG90FINV91501317376264

BIC: FINVBGSF

Титуляр Мария Тодорова Александрова

Mariya Todorova Aleksandrova paypal maria_24f@abv.bg

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати