Меню

Избрани новини

Риалити

Полуфинала на „Капките“ разгневи зрителите!

Недоволни фенове гракнаха срещу Магърдич

 

Масово недоволство се лее из нета след края на вчерашния полуфинал на шоуто "Като две капки вода".

 

Ожесточената битка за финала на имитаторското шоу класира четири от десет участници - Александър Сано, Краси Радков, Дарин Ангелов и Крисия.

 

Според мнозинството от зрителите обаче място сред най-добрите категорично заслужава и Руслан Мъйнов, който не успя да се добере до финала.

 

"Есил или Руслан трябваше да са на финал. През целия сезон се справяха чудесно! Накрая решиха да избутат Крисия напред (без реални заслуги). Жалко...", коментират разочарованите фенове.

 

Не са малко и тези, които директно обвиняват продуцента Магърдич Халваджиян за тънките сметки, правени по отношение на участниците. Зрителите питат защо не им е било показвано крайното класиране, както всеки път и се чувстват излъгани, защото крайният резултат е под въпрос.

 

"Правилно, някой написа - добутахте Крисия!!! За сметка на Руслан, например! Дали двамата могат да бъдат сравнявани, изобщо? Ето, така се създава напълно излишно напрежение и негативизъм между хората.

Подигравка и с участниците, и със зрителите! Не искам да мисля, как се чувства самата Крисия, четейки подобни коментари, а те не са малко, но това е истината! Хайде, бъдете здрави .. преди да напиша нещо неприятно и нетипично за мен!", гневи се друга почитателка на предаването цитиран от „ПИК“.

Читателите на LifeOnline.bg имат възможност да гласуват за своите фаворити в секцията АНКЕТА още от началото на юбилейния сезон на предаването.

 

От десетките хиляди гласове става ясно, че според вас именно Краси Радков трябва да стане победител с почти 21% от гласовете на читателите, той е следван от Александър Сано с 18,29%, Руслан Мъинов с 14,98% и Есил Дюран – 11,84 %.

 

АНКЕТА: Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

След тях следват Дарин и Крисия с 6 и 5 процента от вота на нашите читатели. Трябва да се отбележи, че 12% не одобряват кастинга и нямат фаворит сред участниците.

 

Припомнете си, че и миналия „Ол Старс“ сезон на победителите не мина без скандали, след като избора за втори път формата да спечели Рафи Бохосян предизвика масово недоволство срещу предаването, тъй като за реален победител от всички беше спряган Фики Стораро.

 

От тогава от клана Стораро са в лоши отношения с продуцента Маги Халваджиян.

 

Доказателство за крах в дружбата им беше и отсъствието на Фики на старта на сезон 10, в който предишните победители пяха заедно.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза