Меню

Избрани новини

Клюкарник

„Капките“ свършиха преди месец, но напрежението между Рафи и Фики не секва!

Как арменският победител коментира загубата на Стораро?

 

Рафи Бохосян изобщо не се сърди, че Фики не го поздрави за победата в последния сезон на "Като две капки вода". Двамата останаха на финала, при което зрителският вот надделя в полза на бургазлията с арменски корени.

 

Още тогава се видя, че Фики не се зарадва за успеха на Рафи, нито пък каза нещо похвално за него, както обичайно се прави в подобни случаи. Бургазлията получи само вяла прегръдка, която бе по-скоро докосване на противоположни рамене, малко след кратката реч на колегата си.

 

"Не, не съм разочарован. Успях да докосна сърцата на уважаемата публика и за мен това е най-важното, да ме опознаят какъв човек съм. Обичам целия български народ и благодаря, че през целите 14 седмици ме класираха първи. Това е най-важното за мен, благодаря ви", каза Фики и така припомни каква преднина имал допреди финала.

 

 

Чак сега, месец по-късно, Рафи коментира темата. Както и се очакваше, направи го дипломатично.

"Яд ме е, че не се видяхме. Исках да го поздравя, защото се справи наистина много добре", каза Рафи.

 

Той вярвал, че Фики ще спечели шоуто, тъй като в 50% от времето взимал най-голямата част от зрителския вот. И все пак, изтъкна Рафи, от работата си по телевизията толкова време знаел, че финалите не са всички останали епизоди. Последните издания се гледат от повече хора и съответно зрителският вот е по-голям. Освен това в "Капките" много зависи кой образ ще избереш, пише столичен седмичник.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати