Меню

Избрани новини

Риалити

Благодарности от Ребърково за щедрото дарение на Краси Радков за местния храм!

С парите ще купят материали за ремонта преди празника Петров ден

 

Петър Петков, кмет на врачанското село Ребърково, изказа огромните си благодарности към Краси Радков за решението да даде 2500 лева за ремонта на селската черква.

 

В понеделник вечерта комикът на Слави спечели поредния епизод на предаването Като две капки вода. Той получи от журито чек за 2500 лева, които да даде за благотворителна кауза по свой избор.

 

Радков реши сумата да помогне за ремонта на църквата „Св. св. Апостоли Петър и Павел“ в Ребърково, което е неговото родно място.

 

Кмета споделя още, че е разговарял и лично изказал благодарностите си на Краси Радков и е в очакване на обаждане за уточнява на подробностите около дарението.

 

Любимият актьор е сред най-щедрите дарители за селската църква заедно със семейство от Ребърково, което помогнало за новата дограма на храма.

 

АНКЕТА: Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

Кметът допълва, че с помощта на различни кампании успяват да съберат пари за поддръжката на черквата, с които за Коледа успешно е завършил ремонта на покрива, а със затоплянето на времето започва облагородяването на вътрешното пространство.

 

Годината е важна за съселяните на Краси, тъй като се отбелязват 100 години от построяването на църквата, а кмета на Ребърково се надява да е приключил с обновяването й до Петров ден (29 юни), когато е храмовият празник.

 

Петков е категоричен, че на Краси Радков ще бъде изпратена специална покана за празничния ден, а актьорът обещал, че при първа възможност ще се върне в родното си място и ще запали свещ в църквата.

 

Краси Радков победи с имитация на Слави Трифонов във вечерта на дуетите в компанията на Нели Петкова. Той е сочен за потенциален победител в шоуто "Като две капки вода" след като зрителите го изстреляха на челната позиция във временното класиране.

 

Останалите евентуални финалисти са Александър Сано, Есил Дюран и Дарин Ангелов. Във врата им дишат Анелия и Руслан Мъинов.

 

АНКЕТА: Кой от изброените тв риалити формати ще гледате?

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза