Меню

Избрани новини

Риалити

Победителят в „Като две капки вода“ ще се казва Краси Радков?

Той събира най-голям зрителски вот досега

 

Краси Радков е най-вероятният победител в юбилейния сезон 10 на шоуто „Като две капки вода”.

 

Макар и комикът досега да не е печелил нито един лайв, защото журито постоянно го реже, зрителите определено му симпатизират.

 

Благодарение на техния вот той се нарежда в челните редици на временното класиране и е почти сигурен финалист.

 

Тъй като на финала журито няма думата и победителят се определя единствено от гласуването на публиката, любимият актьор на Слави Трифонов има най-големи шансове да бъде първи на финала.

 В АНКЕТАТА на LifeOnline.bg нашите читатели изглеждат леко раздвоени.

 

Към момента на дописката най-много гласове за победа събира Руслан Мъинов – 21,4 %, следван от Александър Сано - 20,3%.

 

На въпроса


Кой е вашият фворит за победа в "Капките"


18,5 % от посетителите на сайта са отговорили „Краси Радков“, но това естествено е временно класиране и още много от читателите ни не са дали своя вот –  направете го сега ТУК!

 

Макар да не се радва на симпатии сред членовете на журито, Краси Радков редовно получава зрителска любов и най-много точки от феновете на шоуто.

 

Известно е, че финалното касиране се образува от сбора на точките от членовете на журито, точките, които самите участници си раздават помежду си, избора на менторите в предаването и зрителския вот.

 

Това обаче има значение само за определянето на финалистите в шоуто. На финал отива първата половина от участниците – в случая тази година това класираните от първо до пето място, тъй като участниците са десет.

 

При крайното класиране думата имат сами зрителите, а Краси се очертава като техен абсолютен фаворит. Той редовно печели максималните 24 точки на зрителите.

 

АНКЕТА: Кой от изброените тв риалити формати ще гледате?

 

Ако тази тенденция се запази, логично е да се очаква, че ще се радва на най-много гласове и на финала и ще излезе от шоуто като победител, макар че до момента няма нито едно първо място. Затова пък общият сбор от точките му е много висок – втори поред във временното класиране след Александър Сано.

 

Всичко това обаче може да е меродавно, ако се обърнем към финала на миналия All Stars сезон на „Капките“. Тогава за сигурен победител бе спряган Фики Стораро, който до последно беше водач в класирането и се радваше на любовта на зрителите и високите оценки на журито.

 

Въпреки това за победител беше обявен приближеният до продуцента Рафи Бохосян. Естествено последваха силни съмнения във фаворизиране по арменска линия на нисичкия бургазлия.

 

Истината е, че от тогава отношенията между двата клана Халваджиян и Стораро са смразени. Фики е жестоко обиден и отказва всякакви покани в арменските продукции.

 

Това си пролича и на старта на 10 сезон, който бе открит от групово изпълнение на всички победители от предишни сезони без Фики и Калин Врачански.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза