Меню

Избрани новини

Звездите

Изплуваха тайни от предсмъртния дневник на диджей Авичи (видео)

В него той споделя за борбата със зависимостите си към алкохола и наркотиците


Станаха известни предсмъртните записки на шведския DJ Avicii, който сложи край на живота си в края на април 2018 г., съобщи порталът TMZ. В книгата „Тим – официалната биография на Avicii“ (истинското име на музиканта е Тим Берглинг) са публикувани цитати от дневника му.

 

По време на рехабилитацията си той пише, че дните в клиниката са му се сторили най-безгрижните.

 

„Това е моята истинска ваканция, колкото и депресиращо да звучи“, признава в дневника си Берглинг.

 

DJ Avicii също така разказва за трудната си борба с алкохолната и наркотичната зависимост. По думите му, лекарите настоявали той напълно да се откаже от алкохола поне за година. Други специалисти твърдели, че може да пие и да употребява наркотици умерено и музикантът слушал само техните съвети.

 „Душата хвърля черупката си преди всичко да започне отначало“, гласи записка на диджея, направена ден преди да се самоубие.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Avicii (@avicii)

 

Тим Берглинг напусна този свят 28-годишен на 20 април 2018 г. В онзи момент той се намира в град Маскат в Оман, където е на гости при приятели.

 

Диджей Avicii започва кариерата си с ремикси. Прочува се през 2010-а благодарение на синглите My Feelings for You, Seek Bromance, Blessed и Levels. През 2013 г. списание Forbes го класира сред най-високоплатените диджеи в света.

 

Семейството на Тим създаде фондация на негово име, която се застъпва за признаването на самоубийството като спешен глобален здравен проблем и ще насърчава премахването на стигмата, свързана с обсъждането на проблемите на психичното здраве. Фондацията също така ще подкрепя проблеми, към които Тим е имал интерес, като климатичните промени, опазването на застрашени видове и световния глад.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза