Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Няма наркотици в кръвта на Денис Теофиков! Подробности от аутопсията!

Кръвта на певеца била чиста

 

Загиналият в неделното утро на 24 октомври тийн идол Денис Теофиков не е употребявал наркотици, то твърди източник позовал се на наблюденията при аутопсията, доклада от която, не е официално обявен, пред репортер на LifeOnline.bg.

 

21-годишният изпълнител падна от терасата на апартамент в к-с „Цариградски“.

 

Макар и в жилището на седмия етаж разследващите да са намерили наркотици, в организма на загиналия не са открити следи от каквато и да е дрога.

 

Апартаментът е собственост на майката на неговия връстник и приятел А.Т., на когото е постановена мярка задържане, заради притежание на наркотици, както вече LifeOnline.bg съобщи.

 

Раследващите не изключват и версията за спречкване между двамата приятели, при което А.Т. е бутнал Теофиков и той е паднал от балкона.

 

 

Бившият шофьор и близък приятел на Денис Мартин Пенчев също още в началото опроверга слуховете, че Теофиков е взимал наркотици. Според него младежът е бил много против.

 

Смятал е, че те ще му попречат да бъде в кондиция и да върши коректно ангажиментите си.

 

Друга интересна подробност, която съдебните медици са открили, е факта, че Денис не се е хранил през последните три дни преди фаталния полет от седмия етаж, разкрива нашият източник.

 

Близки разказват, че той наистина нямал желание за нищо, нито пиел, нито се хранел. Бил много отчаян и очевидно не е виждал никакъв лъч светлина в безизходицата, в която е попаднал.

 

ВСИЧКО ЗА ФАТАЛНАТА СМЪРТ НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ ЧЕТИ ТУК!

 

Те отдават проблемите му основно на отношенията в музикалната компания на Ники Пашев, където към него бил упражняван постоянен психически и финансов тормоз.

 

Ежедневно му се натяквало, че от него не става нищо, че е некадърен. Обиждан и унижаван е безпричинно по всевъзможни начини Било му забранено да прави каквото и да е без разрешение.

 

 

Не можел да се снима с колеги от други компании, не можел да ходи на чужди участия, дори като гост в заведението.

 

Продуцентът му Ники Пашев казвал: „Артиста трябва да е постоянно под стрес за да върви кариерата му…“, според него личното щастие на изпълнителите му не води до успехи в бизнеса.

 

От бранша разказват и за жестоки глоби, които били налагани за най-малките провинения като 5 мин закъснение или поява на място и с хора, неподходящи според началника му.

 

Глобите варирали в рамките на 1000 - 2000 лева.

 

Държаха се с него като с куче. Преди участие не го пускаха да влиза в дискотеката, караха го да седи и да чака в колата. Много унизително с него се държеше озвучителя му Цеци Лудата Глава, подстрекаван от Николай Пашев.“, допълва картинката врял и кипял в шоубизнеса източник пред наш репортер.

 

Николай Пашев и DJ Цеци Лудата глава все още не са отговорили на обвиненията.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

Коко Те понеже тия двамата са типичния пример за успели на световно ниво ! Оф оф !
29.10.2021 12:29 / Отговор
Ди джея Цеци тъпата глава е пълен палячо и смешник , но за сметка на това прави хубави свир . . К . . .и
30.10.2021 10:15 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза