Меню

Избрани новини

Звездите

„Чу*ах момиче за Украйна.“ След пътуването до Москва скандалният Кание Уест получи обвинения от руснаците (видео)

Той посети Русия за рождения ден на своя дизайнер Гоша Рубчински

 

Противоречивият рапър Кание Уест, който открито подкрепя политиката на Путин и наскоро пътува до страната-агресор, неочаквано получи ударна доза омраза от руснаци, пише Униан.

След като американецът се забавлява на рождения ден на своя приятел и дизайнер на неговата марка Гоша Рубчински и напусна Москва, активистите му обърнаха голямо внимание и решиха да проверят работата на рапъра.

По-специално, някои руснаци да разберат дали неговите песни „дискредитират руската армия или насърчават малоценността на жените от руска националност“.

Интересното е, че в резултат на това откриват, че песента „Vultures” на скандалния изпълнител всъщност съдържа думи, с които той унижава руските жени и си спомня Украйна. Именно тази песен от 2024 г. предизвика възмущението на участниците в движението „Сорок сороков” и те са сигнализирали полицията.

 

„Руската жена в творчеството на този артист се появява изключително в образа на наркозависима проститутка с извратени ценности. Смятаме, че творчеството на този автор насърчава малоценността на човека въз основа на принадлежността му към национална и социална група“, се казва в изявлението.

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза