Меню

Избрани новини

Звездите

Аквамен се развежда!

Преди актьора тя бе с музиканта Лени Кравиц

 

Мокрият сън на милиони жени по света Джейсън Момоа (42) и неговата съпруга Лиса Боне (54) неочаквано разкриха новината, че се разделят. Двойката публикува специално съобщение в Instagram акаунта на актьора.

 

“Усетихме свиването и промените на тези трансформиращи времена … Живеем в революционни времена и нашето семейство не прави изключение от тях …растем и усещаме сеизмичните промени, които се случват. И така решихме да споделим новината, че се разделяме и приключваме брака си.” – пише бившето вече семейство.Двойката допълва, че е взела решение за това изявление не, за да създава новинарски заглавия, а за да могат двамата да продължат живота си с достойнство и откровеност.

 

“Любовта ни продължава и ще се развива по различни начини, искайки да бъде позната и изживяна. Освобождаваме се един друг, за да можем да се учим …” - продължават те.

 

“Предани сме към свещения живот и нашите деца. Учейки децата ни на каквото сме способни - Живеем в Молитва. Нека любовта преобладава” - завършва изявлението, което между другото вече не е налично в профила на актьора.

 

 

 

Звездата от „Аквамен“ и Боне се запознават през далечната 2004 г. в джаз клуб, в обща компания. Въпреки дългогодишната си връзка, те сключиха брак преди едва 4 години. Двамата имат две деца - Лола на 14 години и Накоа-Улф - на 13. Боне има дъщеря и от бившия си съпруг - Лени Кравиц - Зоуи, която е на 33 години.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза