Меню

Избрани новини

Риалити

Михаела Филева блокира Графа в битка за певец копие на Джейсън Момоа (видео)

Певецът по корабите Калоян Николов предизвика пикантни емоции в съдийския панел

Кастингите на тъмно в деня на Св. Патрик се оказаха много емоционални и заредени от мощната енергия на гласовете на кандидатите.

27-годишният Калоян Николов влуди женската част от съдийския панел на музикалното риалити "Гласът на България" с Castle on the Hill на Ed Sheeran.

До такава степен, че Михаела Филева включи в действие коварни женски практики и използва блок бутона, за да парира в зародиш мераците на Графа да прибере мъжкарят с първична красота и секси глас.

Калоян е имал тежко детство - баща му загива нелепо, прегазен от влак, след което се налага цялото семейство състоящо се от баба му и дядо му, майка му, двете му сестри, вуйчо му и той самият да се натъпчат в жилище от 2 стаи и кухня.

Перманентна липса на финансови средства е придружавала детството и юношеството му, до момента в който не се насочва към музиката професионално и не тръгва да пее по корабите.

Видът на младият мачо е копие на външността на звездата от "Аквамен" и "Игра на тронове" - Джейсън Момоа - най-красивият мъж за 2018-та година, установи репортер на LifeOnline.bg.

Младият и атрактивен певец с дълга коса, брада и харизма избра да се присъедини към отбора на Михаела Филева.

Безкрайно възрадвана от избора на алфа мъжкаря, Михаела излезе и го запрегръща и разцелува на сцената като побесняла.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза