Меню

Избрани новини

Риалити

Убиват чичото на Вениамин от „Гласът“, за година губи трима роднини, майка му е на легло, а той се бори с тежки паник атаки

Талантът от Бургас намира спасение в музиката

21-годишният изпълнител Вениамин Димитров от Бургас има тежка съдба и голяма семейна драма, която преодолява благодарение на любовта си към музиката.

Той разказа в „Преди обед“, че като малък е трябвало да живее в лишения, защото семейството му нямало финансови възможности.

Той е невръстна възраст когато чичо му е убит, а после за година губи цялото семейство от страна на майка си, умират баба му и дядо му, а майка му се срива на легло. Баща му работи в Холандия и се налага той бързо да заеме мястото на мъжа в семейството.

След като в няколко поредни погребения той поддържа майка си, накрая и той се срива психически и започва да получава опасни паник атаки.

Три месеца е на антидепресанти, но истинско спасение намира в музиката.

„После си казах, че не ми трябват хапчета, а нещо, което да промени живота ми”, споделя бургазлията, който сега е стабилизирал семейството и е щастлив.

Прекарва лятото в САЩ, а от профила му във Фейсбук става ясно, че е прекарал есента в Маями, Хавана Куба и карибския басейн.

Възпитаникът на бургаското музикално училище успя да завладее журито на кастингите на тъмно в „Гласът на България”, пресъздавайки по уникален начин популярното парче на Тото от група „СкандаУ” – „Чужди устни”.

Бургазлията сам преработва аранжимента на песента и пуска акапелно изпълнение в собствения си канал в YouTube.

С гласът си младежът успя да обърне столовете на трима от съдиите, но избра да продължи напред в отбора на Михаела Филева, въпреки че треньорите Камелия и Влади Ампов-Графа също го пожелаха в музикалния си отбор.

Той е опитвал късмета си и в X-Factor когато е на 16 като солов изпълнител и в дует с приятелката си Доника. 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати