Меню

Избрани новини

Риалити

Ясни са финалистите в „Гласът на България“

На 3 юни ще бъде избран най-добрия глас

Снощи станаха ясни четиримата финалисти в петия сезон на музикалното риалити „Гласът на България“, видя репортер на LifeOnline.bg.

Рокаджията Иван Лечев за втори път ще гони победата с Ния Петрова. За да му отмъкне короната Графа ще разчита на Рафаел Пашамов, а Поли Генова и Камелия съответно на Виктория Динкова и Оливия Николова.

Най-оспорваната битка между талантите до момента беше жестока и безмилостна. Никола Здравков опита да  тушира женската конкуренция в отбора си с любимото си парче, което пее със сина си - „Grenade“ на Бруно Марс. Уникалният тембър на Ния Петрова обаче го лиши от възможността да отиде на финал.

Единственото момче на Графа не остави шанс на съотборничките си Мария Пашалийска и Ягода Тренева да го свалят от първото място. Рафаел Пашамов получи най-висок зрителски вот и ще придружи треньора си на финала на „Гласът“. 

Никола Чочев нямаше шанс в конкуренцията си с Никол Тодорова и Оливия Николова. Макар че и двете бяха уникални на сцената, бг парчето, с което се представи Оливия, я изпрати на финала. 

Виктория Динкова за пореден път успя да разтърси сцената с глас и емоции. Именно тя беше изборът на зрителите от отбора на Поли Генова за най-силен изпълнител, който да спечели титлата „Глас на България 2018“ и голямата награда от 50 000 лева на 3 юни.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза