Меню

Избрани новини

Звездите

Звезда от сериала “Приятели” карал бременната си приятелка да му доставя наркотици

Снимка: кадър от филм

Актьорът три пъти влизал в клиника за рехабилитация

 

Бившата приятелка на звездата от "Приятели" Матю Пери (51) заяви, че актьорът я е карал да му носи наркотици, докато е бременна.

 

Според Кейти Едуардс тя се е срещала с дилъри, защото не е искала да остави любимия си да излезе навън по време на тежкия период. Жената призна в интервю за The Sun, че се радва, че актьорът се е отървал от наркоманията. Едуардс също го поздрави за годежа му с 29-годишната Моли Хървиц, който се състоя наскоро.

 

"Бях бременна в петия месец, когато купувах наркотици за него. Той каза: "Никой няма да спре бременно момиче, не се притеснявай. Отиди на този адрес и се срещни с мъжа, ще ти даде чанта."

Отидох направо при него", каза Едуардс. "Отворих чантата, понякога това бяха хапчета, кокаин, понякога хероин и крек, беше като на бюфет - никога знаеш какво получаваш."


 

Според жената тя никога не е взимала наркотици с Пери и почти не е пила алкохол. В същото време Едуардс постоянно изпълнявала поръчките на актьора за доставка на забранени вещества. 

 

„Поглеждам назад и си мисля: „ Какъв приятел съм?“ Но исках да му помогна“, каза тя. - Той организираше срещи с дилъри, играейки си с моето чувство за вина:

„Ако не ми донесеш това, аз сам ще отида там и ще се разходя из центъра на града“. Помислих си: „Не, не, не, просто ще го направя вместо теб“, защото не исках той да кара и да се разхожда по улиците “.

 

Бившата на Пери добави, че не можела да му откаже и с течение на времето връзката им станала токсична. Тя също така призна, че понякога му е доставяла наркотици на снимачната площадка - по-специално по време на снимките на телевизионното предаване „Мистър Слънчице“ в студио Paramount в Холивуд. 

 

„Спомням си, че отидох до портала на Парамаунт и казах: „Тук съм, за да видя Матю “, казва Едуардс.

 

 

Жената твърди, че колегите на Пери от поредицата "Приятели" започнали да се отдалечават от него и той осъзнал, че трябва да се подобри. 

 

"Те не искаха да имат нищо общо с него, той беше някак отчужден от тях, само защото не искаха да го виждат такъв. Наистина беше трудно", каза тя.

 

Известно е, че Пери се е лекувал два пъти по време на снимките на „Приятели“, за първи път през 1997 г., за да излекува пристрастяването си към хапчета с рецепта, за които се закача след катастрофа с джет. 

 

След това актьорът се завърнал в рехабилитационен център през 2001 г., за да се бори със зависимостите към викодин, метадон, амфетамин и алкохол. През май 2011 г. Пери премина трети курс на рехабилитация, който според говорителя му е организиран за предотвратяване на рецидив.

 

"Не можех да спра. В крайна сметка стана толкова зле, че не можах да го скрия и всички разбраха за това", каза Пери много години по-късно.

 

"Не можете да имате проблем с наркотиците в продължение на 30 години и след това да очаквате, че ще бъде решен след 28 дни. Наистина е трудно да се възстановиш."

 

Екс приятелката на Пери смята, че след усилена работа по избавяне от зависимостта, той се е въздържал дълго време до първия рецидив и след това отново започнал рехабилитация.

 

„Разпознах предварително знаците, които предвещаваха рецидив. Например, той се пошегува:„ Хайде да вземем малко кокаин, какво мислиш за това? А, шегувам се “, споделя тя.

 

Едуардс каза още, че е срещнала Пери случайно, когато е била на гости при баба и дядо. Там тя срещна артиста, който обсъждал прослушвания с дядо й, който също работи в развлекателната индустрия.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза