Меню

Избрани новини

Клюкарник

Д-р Наков от „Откраднат живот” бил на косъм да стане наркоман! Брат му се хвърлил от 5-ия етаж!

По-късно открива вярата и се отдава на Бог

 

Актьорът Свежен Младенов, нашумял с ролята на д-р Наков от сериала Откраднат живот”, има доста драматично минало. В зората на своята кариера 45-годишната звезда на театър „Възраждане” имал доста близки срещи с дрогата.„Искрено вярвам в Бога и това е преломен момент в живота ми.

Представям си го като личност, а не като енергия. Семейството ми никога не е било религиозно, но брат ми, който беше музикант, скочи от петия етаж от тавана на квартирата си на „Орлов мост” след един купон.

Жив и здрав е сега, но когато излезе от кома, веднага поиска Библия. Бързо се възстанови”, направи шокиращо разкритие Свежен.След тежкия инцидент неговият брат станал изключително вярващ, а самият актьор споделя, че и той посегнал към дрогата още в ученическите си години. За негов късмет не се пристрастил, но за малко не се превърнал в наркоман, пише Уикенд.

 

„Бях много близо до наркоманията.

Като завърших училище си казах, че никога повече няма да уча. Вълнуваше ме само да имаме с какво да се опием - дишал съм лепило, взимахме лепилото на циганчетата край „Света Неделя”.

Но нещо стана вътре в мен - не защото брат ми оцеля, по-скоро повярвах на историите, които ни разказваше от Библията”, споделя екранният д-р Наков, който днес е убеден в съществуването на Бог.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза